divendres, de desembre 17, 2004

Instal.lació Visual .NET 2003

Per als que penseu en instal.lar VISUAL .NET 2003 i ús trobeu problemes aquí teniu l'experiència del nostre company Manel:

La meva trista experiència és la següent:

- Windows XP Prof amb SP2 i IIS 5, instal.lat el .Net Framework 1.0, instal.lat el Visual Studio .NET 2002, amb posterioritat instal.lat el .Net Framework 1.1 i el 1.1 SP1
Tot funcionant correctament.
Un bon dia decideixo ser valent i instal.lar el Visual Studio .NET 2003, després de 2h30' de instal.lació !!! descobreixo que no és un upgrade sinó que s'instal.la paral.lelament a la versió 2002. Bé, ocupa espai però no passa res.
Al executar-lo, si obres un projecte de VS2002 l'actualitza a VS2003 i NO el podràs tornar a obrir amb VS2002.
Continuo, obro un projecte visual basic ASP .net web applocation nou, i SORPRESA!!! al obrir qualsevol webform dona un error que no pot obrir el dissenyador de la página. Bàsicament el que fa és ensenyar-me el codi HTML però no veig ni el codi .VB ni la part gràfica del formulari.
Després d'un coll.... d'hores a les tantes de la matinada descobreixo que ha creat un usuari que es diu VUSR_, i penso a veure ?¿, agafo aquest usuari i li dono privilegis per treballar sobre la carpeta del projecte i MIRACLE !!! es soluciona el problema.

La gran solució...el que he fet aquesta nit...formatejar el pc i fer:

- Instal.lar XP Prof SP1
- Instal.lar IIS
- Instal.lar SP2
- Instal.ar Office XP
- Instal.lar NAV 2005
- Instal.lar VS .NET 2003

i ara va bé però amb un diferencia, apareixen 2 grups de usuaris VS developers i un per debuggers, el que s'ha de fer és afegir el usuari amb el que entres al pc a aquests grups i tot perfecte.